ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ & ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Το 1995 ο Βασίλειος Γ. Δημητριάδης ιδρύει, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500m2, την ομόνυμη ατομική επιχείρηση ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ, με αντικείμενο εργασιών την κατασκευή επιγραφών και βαφή μακέτας σε μουσαμάδες φορτηγών. Διανύει μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών.

Τα επόμενα χρόνια προβαίνει στην αγορά του πρώτου μηχανήματος ψηφιακής εκτύπωσης (plotter) πλάτους 2,50m, με solvent μελάνια και επεκτείνει των κύκλο δραστηριοτήτων της επιχείρησης και το ανθρώπινο δυναμικό.

Οι δημιουργίες επιγραφών γίνονται, πλέον, πιο σύνθετες, συνδυάζοντας την ψηφιακή εκτύπωση σε αυτοκόλλητο βινύλιο με UV πλαστικοποίηση ή σε μουσαμά pvc και φωτεινά 3D γράμματα, μεταλλικά ή plexiglass, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Λαμβάνει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις, παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και εισάγει πρωτοποριακές ιδέες και εξοπλισμό, για να εξασφαλίσει στους πελάτες τη βέλτιστη ποιότητα και αισθητική στις επιγραφές. Παράλληλα, είναι εκλεγμένο μέλος στο Σωματείο Επιγραφοπoιών Βόρειας Ελλάδας και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από έμπειρους τεχνήτες επιγραφών, γραφίστες και ειδικευμένο συνεργείο τοποθετήσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες: μελέτη - σχεδίαση - κατασκευή και τοποθέτηση.

Κάθε σημείο του έργου σας διαχειρίζεται και εκτελείτε από ειδικούς στον τομέα τους.

Η εταιρεία μας διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου πιστοποίησης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ)

 

QMS LOGO 9001

contact-image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεστε σε επαφή μαζί μας, με όποιον, από τους παρακάτω, τρόπους σας εξυπηρετεί.

 • 1. Με e-mail.
  Μας στέλνετε μία φωτογραφία, ένα σκίτσο ή απλά μία ιδέα συνοδεύοντάς τα με τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας, για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.
 • 2. Τηλεφωνικά.
  Καλείτε στο 2310755498 και δίνετε την παραγγελίας σας.
 • 3. Επίσκεψη στο χώρο μας.
  Μπορείτε να επισκευτείτε τις εγκαταστάσεις μας και να δημιουργήσουμε μαζί τη μακέτα σας.

 • επικοινωνία
 • Μελέτη
 • Σχεδίαση
 • Κατασκευή
 • Τοποθέτηση
market

ΜΕΛΕΤΗ

Κατόπιν επικοινωνίας ορίζουμε ραντεβού για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να δούμε και προτείνουμε την καλύτερη λύση. Κάνουμε τις απαραίτητες επιμετρήσεις, για να προχωρήσουμε σε σχεδίαση.

market

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ξεκινώντας από μία ιδέα, σκέψη ή εικόνα, δημιουργούμε το εικαστικό της αρεσκείας σας, λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία. Έμπειροι γραφίστες συνεργάζονται στενά μαζί σας, για να ολοκληρώσετε και να υπερβείτε τις προσδοκίες σας για την επιγραφή.

architecture

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Κατασκευάζουμε τις επιγραφές, διαθέτοντας υπερσύχρονα μηχανήματα, έμπειρους τεχνίτες επιγραφών και χρησιμοποιόντας μόνο πιστοποιημένες πρώτες ύλες υψηλής αντοχής και ποιότητας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Με την πολυετή εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας, εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε έργο.

TOP